Рекуператор Daikin 110635J

Рекуператор Daikin 110635J

На складе
Рейтинг:

На складе 12041

  • Код товара: Рекуператор 110635J

Гарантія 10 років
Гарантія на монтаж 5 років

Ціна вказана за штуку. Для однієї установки VAM650FB необхідно придбати 2 рекуператора.

Daikin 110635J - целюлозний рекуператор для припливно-витяжної установки з рекуперацією енергії VAM650FB. Завдяки використанню спеціального матеріалу рекуператора припливне повітря охолоджується і осушується влітку, а також нагрівається і зволожується взимку за рахунок витяжного повітря.

Матеріал рекуператора має виборчу непроникність до різних газів, що забезпечує вільне проходження водяної пари і перешкоджає проникненню забруднюючих речовин через стінки теплообмінника. Елемент теплообмінника виконаний з високоякісної целюлози, що володіє чудовими влагопоглинаючими і зволожуючими властивостями. Це дозволяє теплообміннику швидко повертати тепло, що міститься в прихованій теплоті. Елемент зроблений з вогнестійкого матеріалу, обробленого засобом для запобігання деформування.

 width=Не рекомендується використовувати установку в приміщеннях з неприємними запахами або приміщеннях, де курять, так як матеріал рекуператора швидко вбере запах і втратить свої властивості. Для полегшення обслуговування вентиляційної установки рекуператор складається з двох частин. Один раз на рік необхідно очищати теплообмінник рекуператора.

Ефективність рекуператора на основі целюлози досягає 90% - припливне повітря з вулиці на 90% буде нагріватися або охолоджуватися за рахунок виходить з приміщення повітря. Такі рекуператори відмінно підходять для житлових і комерційних приміщень, не можна використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю (басейни, лазні, сауни), для застосування при дуже низьких температурах необхідний захист від обмерзання.

Вироблено в Японії.

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!